Alla inlägg den 12 mars 2013

Av susann abramsson - 12 mars 2013 15:23

Börjar på måndag. Ska bli skönt att få känna att man lever! Men pengarna behövs.
Idag vilodag. Kan behövas efter 11 pass ena veckan och 8 veckan innan. Men jag tycker att det är roligt att hoppa in och hjälpa till med andra pass än mina egna hela tiden. Träffa nya motionärer, nya ansikten.
Behöver vila upp mig inför morgondagen oxå. Ska med 17 flyktingbarn på utflykt. Ända till Mörbylånga. Vi ska fika i elevcafeterian, gå rundvisning på skolan och på köpingen. (De säger så där nere).
På torsdag ska vi ha bild hela dagen. Löktryck, måla flaggor ( inför politikerbesök) och börja med nåt påskpyssel.
Nu ska vi gosa med kattungarna

Av susann abramsson - 12 mars 2013 02:58

Söndagen tillbringades utomhus. Dottern hade träningsmatch i Borgholm och vi åkte upp till slottsruinen innan matchstart. Det var bitande kallt. Ömsom sol, ömsom snöstorm. Vi lade märke till ett stenröse ingen av oss sett tidigare. Det var en jagdtsten ( stavades så, lite kungligt).
Matchen slutade 2-1 till IFK Kalmar.

Av susann abramsson - 12 mars 2013 02:51

Fikade hos sambons pappa igår. Även han äter LCHF. Han bjöd på grädde, nötter och choklad till kaffet. Tog en stor klick grädde i kaffet också!
Var mätt på stekt vitkål och köttfärssås redan när vi kom. Det blev för mycket fett! Jag har mått illa och känt mig trött och tung, svårt att sova.
I morgon bara kaffe till frukost och fasta fram till lunch. Det kan bli lite för mycket av det goda, framför allt mejerier!
Gonatt!

Ovido - Quiz & Flashcards