Alla inlägg under mars 2013

Av susann abramsson - 28 mars 2013 22:03

Bifigar en trappa från Jonas Bergkvist hemsida där han lägger grunden i livet med lågkolhydratkost. Sedan fylla på med näring i form av ev tillskott. Detta för att vår mat är så utarmad på näring. Sedan ett mycket viktigt trappsteg: sömn. Det känner jag av! Ammar fortfarande lilla S på nätterna upp till tre gånger ibland. Klarar mig på lite sömn men nu skulle det vara skönt med en åttatimmars snart. Stress är inte bra. Träning är bra. Helst tung styrketräning.
Jag och min sambo stressade av helt med en kopp kaffe på Ölands choklad idag. Det var välbesökt. Många som ville smaka deras glass, som det stått om i tidningen. Kaffet var fantastiskt gott. Tog en bit mörk choklad till. Mysig miljö.
Vill ha en hel skål med Faberge'ägg i plåt. Sååå fina!!

Av susann abramsson - 27 mars 2013 07:25

Var är Svea?
Framför morgondisken.
Ovanför katten.
Bakom leksakerna.
I stolen.
På jorden.

Av susann abramsson - 26 mars 2013 07:35

Av susann abramsson - 26 mars 2013 07:29

Precis ätit två LCHF-våfflor med grädde och sylt. Sitter som en smäck i magen innan jobbet.
Lilla S har ätit gröt med päronpure'.
Idag ska vi gå på teater med barnen. Och chilla. Det var en hektisk dag igår, med besök av Lena Hallengren och tidningarna.

Av susann abramsson - 24 mars 2013 16:04

Vinst 3-0 i finalen. Nu får de guldmedaljer och pokal.

Av susann abramsson - 24 mars 2013 15:30

M gjorde precis ett mål sörru. Hon är duktig för att bara ha tränat sen efter jul. Vi har levererat hamburgare, ätit sallad take-away och ätit den hos farfar. Där fick lilla S världens finaste stol av farfar. Bild kommer. Den är inplastad nu. Jag kan bara säga att hon sitter som en prinsessa i den. Kanske Estelle har en sån?

Av susann abramsson - 24 mars 2013 08:48

Såja. Med Keso och grädde.
Dagen bjuder på lite arbete vid datorn, promenad och cykelpass. Kanske skjutsa till matchbussen i Kalmar. Stora spelar borta mot Kristianstad.
Och mellantjejen lär ju gå till final i Fair play. Så det blir nog lite innebandy oxå.

Av susann abramsson - 24 mars 2013 08:22

Ska bara göra mysli först. En näve av allt man vill ha i. Rosta på hög värme i pannan. Ta ur. Smält kokosfett. I med nöt/fröblandningen. Strö över mandelmjöl så det "crunchar" sig. Smaksätt. Idag blev det salt och vanilj. Rör runt. Låt svalna.

Ovido - Quiz & Flashcards