Alla inlägg under januari 2013

Av susann abramsson - 17 januari 2013 13:55

Om det var Stora pyjamasdagen igår då vi gick i pyjamas till långt in på em, så är det stora slappardagen idag. Bara äter och vilar.
I o fs så åkte jag iväg på ett styrelsemöte och hade 3 pass på Malkars på kvällen. Så lite fick jag gjort .
Och ikväll 2 pass på Malkars.
Nu lunch, sen kaffe ?

Av susann abramsson - 14 januari 2013 21:50

Ja så kändes det innan vi satte oss i bilen och åkte till Killer Cross-passet på Malkars ikväll. Vi kände efter och satt och gäspade hela vägen dit. Sambo försökte tagga till med en Celcius. Jag drog några kalla andetag i kvällsluften. Sen gick vi in och körde. Ja, eller Henrik körde med oss! Mycket fokus på kondition idag. Hög puls. Jag kände mig nöjd efteråt.
Nu bara trött, men ändå lite pigg, rensat ur i huvudet, skön slapp känsla i kroppen. Jag åt en hamburgare med ost och dressing direkt vi kom hem. Gott.
Smygbloggar nu. Låtsas sova. Min 4 månaders flicka tror att mamma sover.
Vi har haft en i övrigt innehållsrik dag med lunch på stan med mormor och morfar (m&m), shopping och fika på Kullzenska.

Av susann abramsson - 13 januari 2013 15:22

Har börjat titta på Twin Peaks i em. Får tillbaka samma känsla som när jag såg den sist. Njuter av musiken. Det bästa är att inte behöva vänta en vecka på nästa avsnitt.
Tack för alla fina presenter igår.

Av susann abramsson - 11 januari 2013 20:23

I morgon smäller det! Premiär för mig att hålla i Killer Cross 30 minuter på Malkars. Skönt nervös nu. Förväntansfull. Hoppas motionärerna satsar järnet i morgon, så vi får krypa ut ur salen ;)
Sambo och E ska vara med.
Efter det hem och fixa fika. Lite födelsedagsfirande i morgon på Marmorvägen6. Sambos vänner från Göteborg kommer hem till oss för första gången.
Nu ska jag ut och skotta av mig en tallrik mat på Zorbas, tog en portion för mycket på lunchen. ( övre bilden)
Ikväll åt vi tacos, som resten av Sveriges barnfamiljer!

Av susann abramsson - 10 januari 2013 22:39

Planerar för fullt! Än så länge sker all planering i min IPhone, men en lärarkalender är inköpt. Håller på att skriva in när jag arbetar på Malkars. Och ett trevligt årsmöte med Lärarförbundet ska jag lägga in också. Och alla styrelsemöten. BVC-tider, tandläkartider. Utvecklingssamtal. Fester. Födelsedagar. Det är helt enkelt planeringstid just nu på Marmorvägen 6 :)

Av susann abramsson - 10 januari 2013 19:14

Många intryck i simhallen som höll lilla S vaken långt in på eftermiddagen gör att hon sover sött nu. Vi har träffat mina blivande elever i år 6 på skolan idag. Ulrika var snäll och bjöd med mig på klassens simhallsbesök. Det var mycket trevligt och ett naturligt sätt för eleverna att träffa mig på.

Av susann abramsson - 10 januari 2013 19:08

Många intryck i simhallen som höll lilla S vaken långt in på eftermiddagen gör att hon sover sött nu. Vi har träffat mina blivande elever i år 6 på skolan idag. Ulrika var snäll och bjöd med mig på klassens simhallsbesök. Det var mycket trevligt och ett naturligt sätt för eleverna att träffa mig på.

Av susann abramsson - 9 januari 2013 21:00

Vilka presenter jag fått! En av dem hade jag på mig på passet ikväll. Ett linne med texten ovan på. Kände mig ganska stark också ......
Och så ska jag få åka på kryssning!!
Nu ska jag fylla på med lite mat och dryck och vänta på sambon som spelat innebandy. Under tiden jag var borta har lilla S badat med sina nya gummiankor ?

Ovido - Quiz & Flashcards